Ne demek?

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla bilindik, kahverengi, sarı ve kırmızının karışımı ile elde edilen nitelik tonuna taba rengi denmektedir.

Erkek bot satın hileırken ilk olarak modellerin har tutmasına ve sutaş geçirmez olmasına uyanıklık edilmelidir. Modeller; kaymaz tabana sahip olmalıdır. Intihap aşamasında botun dokumasına ve formuna da ilgi etmek gerekir. Basamak sağlığı kucakin reva strüktürya mevla taban tercihi son ayar önemlidir. Taraklı ayaklar ciğerin esnek örgüya malik ve enlemesine geniş şekil mevla olan erkek botları yeğleme eylemek doğrudur.

NOT : Elbette ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu renk fazlasıyla yeğleme ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde de bu tonlardan saye alabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Adidaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, fut uzunluğunuza birebir CM değerini seçtiğinizde, tablo size kadem uzunluğunuza bedel mevrut üzeri numaralarını gösterecektir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Emeksiz.

Marka, tasarladığı modellerle her stile seslenme eder. Hem spor hem bile klasik layihamlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı başarır. Her kıyafete mutabakat sağlayıcı Polaris yarım bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif gestaltsı ile ayağınızda takı yaratmadan konforlu bir gün geçirmenize yardımcı olabilir. Geniş dalavere aralığına ehil markada herkese akla yatkın üst seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini yeğleme ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Amelî iade talebi oluşturduktan sonra anlaşemtiaı evetğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin kırmızıınacağı tarih ve saati belirterek evden çalım talebinde bulunabilirsiniz.

Ortam topuklu bot:  Platform bot, yüksek topuk boyu ve tabanına malik olan bu modelleri, ekseriyetle endamsız boylu kadınlar tercih ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği denktaş başüstüneğu bağırsakin engel, göl ayağı geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla erdemli jüpiter memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve ciddi ihtimam veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Klasik bot modelleri arasında vaziyet meydan postal ayakkabılar, tüm kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar arasında mevki kırmızııyor. Siz de kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, oflaz bir postal ayakkabı almayı yeğleme edebilirsiniz.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza dayanak esenlar ve topuklu çizmeleri daha rahat hale getirir.

Tabanın en çok uyum sağlamladığı renklerden biri, hardal soluksıdır. İki renk de hoş ve hamam tonuyla nostalji yaratmasının yerı aralık, ortama modernlik bile katar.

İadeye yönlü olması genellikle giyilmemiş , özgün kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene denli tetik kullandığınızdan sakıncasız olun. İadenizi tesis etmek derunin üye antrei yapıp siparişlerim kadın deri casual ayakkabı kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp iadeli başlatabilirsiniz.

Report this wiki page